Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Workshop financieren

Leren signaleren met het hele team!

Cursusinformatie

Alle handige informatie op een rijtje
Waar Bij jullie op kantoor
Prijs Leden: € 1150 | Niet-leden: € 1350

Heeft de financieringswereld jouw interesse? Vind je het leuk om bij te blijven over de actualiteit in de financieringsmarkt? In deze workshop over financieren nemen wij onze kennis en ervaring mee naar de vertrouwde omgeving van jullie kantoor. Met de (potentiële) dossiers onder handbereik praten wij het hele team bij. Doordat het hele team geënthousiasmeerd wordt, kan er nagepraat worden en worden er eerder (individuele) vervolgstappen gezet binnen het kantoor.

Wij geloven in de kracht van de accountant als aanspreekpunt van de klant. Zeker als het over financieren gaat. Want wie kent de ondernemer, de onderneming en de financiën het beste? De accountant! En wie helpt de accountant? Wij!

Inplannen? Neem contact met ons op of stuur een mail.

We leggen eerst een actuele basis over de financieringsmarkt (welke aanbieders zijn er, wat werkt wel en wat juist niet bij banken, KYC, digitalisering in de aanvraag etc.). Dit doen we aan de hand van actualiteit, maar we bespreken ook een aantal casussen uit de praktijk, waarmee we tijdens de workshop actief aan de slag gaan. Na de cursus weet iedereen wat er speelt en wat er wel of niet kan in de huidige financieringsmarkt. Door de praktische en laagdrempelige aanpak van de workshop, kan iedereen de verkregen informatie direct toepassen in de dagelijkse gesprekken met de ondernemers. Het team heeft meer bagage over bijvoorbeeld de criteria die banken toepassen en weet de klant verder te helpen als de bank niet wil financieren. Een goed haakje voor een mooi gesprek.

Spelen er casussen bij het kantoor dan kunnen wij ter plekke sparren over welke financier wel zou passen en kunnen we zo samen klanten verder helpen bij hun financieringsvragen. Wil je collega’s leren signaleren zodat ook zij klanten verder kunnen helpen bij financieringsvragen? We gaan graag in een ochtend of middag (3 uur) met jullie aan de slag!

Leerdoelen

Na het volgen van deze workshop heeft het team meer actuele bagage om uw klanten op het gebied van financieringsvraagstukken te informeren.

Op afspraak Bij jullie op kantoor

Schrijf je nu in!

Schrijf je hier in voor de Workshop financieren cursus.

Gerelateerde cursussen