Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17
27 juni 2023 Financieren

Financier in de schijnwerpers: October

Marco Kastelein Financieringsspecialist

October: zakelijk krediet voor de mkb-ondernemer

Lukt het niet om een financiering rond te krijgen bij de bank dan zijn er gelukkig voldoende alternatieven. De zakelijke lening van October wordt gebruikt om projecten op een innovatieve, snelle en efficiënte manier te financieren.


De Financieringsdesk van Auxilium heeft verschillende samenwerkingen, October is daar een van. Het is een kredietplatform dat direct jouw leningsbehoefte analyseert en binnen een week de financiering verstrekt als je in aanmerking komt. De basiscriteria zijn: jaaromzet van ten minste €250.000, het bedrijf bestaat min. 3 jaar en er is sprake van een BV, VOF of eenmanszaak met 3 of meer personen werkzaam (incl. eigenaar).

Snel zekerheid bij zakelijk krediet tot €250.000.

Aanvragen tot €250.000 dien je rechtstreeks in bij October. Deze service is exclusief voor leden van Auxilium en levert korting op voor jouw kredietaanvraag. Dezelfde dag wordt er persoonlijk contact met je opgenomen om de aanvraag te bespreken.

Dien hier je aanvraag in tot € 250.000

 

Zakelijk krediet boven de €250.000

Aanvragen boven de €250.000 beoordelen wij graag voor jou. De kosten die wij hiervoor berekenen zijn snel terugverdiend. Door onze vaste aanspreekpunten bij samenwerkingspartners schakelen wij sneller en worden wij beter geholpen. We hebben afspraken over doorlooptijden, tarieven en behandelingskosten.

Contact opnemen met het team financieren

Volg ons periodiek webinar financieren!