Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17
28 september 2023 Financieren

Financieren zonder jaarcijfers

Marco Kastelein Financieringsspecialist

Een financiering tot €150.000 regelen zonder jaarcijfers? Dat kan! Door drukte of andere oorzaken zijn de jaarcijfers over 2022 soms nog niet definitief. Bij veel financiers is het een vereiste om definitieve (soms ook gedeponeerde) jaarcijfers aan te leveren.

Afgelopen maand heeft Auxilium met samenwerkingspartner Floryn meerdere ondernemers geholpen met een financiering enkel op basis van de banktransacties. Een ondernemer in de kraamzorg had behoefte aan extra financiële middelen door een hoge naverrekening. Deze ondernemer hebben we dezelfde week nog kunnen helpen met een doorlopende kredietfaciliteit. De ondernemer kan het geld flexibel opnemen, boetevrij aflossen en het is daarnaast dagelijks opzegbaar.

Een andere ondernemer die zich bezighoudt met de toetsing van energielabels voor woningen hebben we ook geholpen aan een financiering. We hebben de huidige dure financiering elders geherfinancierd en zo kan de ondernemer de investering in software mogelijk maken. Deze ondernemer kan weer stappen zetten om de wereld een stukje groener te maken. Mooi!

Zijn de jaarcijfers van jouw klant nog niet beschikbaar en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Het team van financieren kijkt graag met je mee!

Floryn

Floryn heeft een uitgebreid pakket aan diensten. Naast de reguliere diensten bieden ze ook een aantal specialiteiten aan. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Financiering op 2e rang: speciaal voor klanten die al ergens anders een financiering hebben lopen, maar nog iets extra’s zoeken.
  • Krediet met afbouw: speciaal voor klanten die in het begin net iets meer nodig hebben dan Floryn structureel kan bieden.

Bijblijven op financieringsgebied?